Η διαφήμιση στην τηλεόραση

Η διαφήμιση στην τηλεόραση

Η διαφήμιση στην τηλεόραση

Η τηλεόραση θεωρείται η πρωταγωνίστρια στην αποδοτική διαφήμιση και γι’ αυτό η τηλεοπτική διαφήμιση είναι και η πιο ακριβοπληρωμένη. Η διάρκειά ενός τηλεοπτικού σποτ καθορίζεται συνήθως περίπου στα 30 δευτερόλεπτα. Η τιμή ρυθμίζεται ανάλογα με την ώρα προβολής της διαφήμισης, το σημείο του προγράμματος στο οποίο προβάλλεται. Στόχος της τηλεοπτικής προβολής της επιχείρησης σας είναι, να εντυπώνεται στους δυνητικούς πελάτες σας, έτσι ώστε, όταν κάποιος ακούει την συγκεκριμένη μουσική ή το λογότυπο της εταιρείας που προβάλλεται να θυμάται το προϊόν. Επίσης η επανάληψη στην καθημερινή ζωή μιας έξυπνης ατάκας που ακούστηκε για πρώτη φορά στην τηλεόραση ή που εκεί εδραιώθηκε ταυτιζόμενη με ένα συγκεκριμένο προϊόν, θεωρείται μεγάλη επιτυχία για το είδος που διαφημίζεται.

Η διαφήμιση στην τηλεόραση περιλαμβάνει συνήθως ένα τηλεοπτικό σποτ που διαρκεί έως 30 δευτερόλεπτα. Αν και οι συνήθειες των χρηστών εξελίσσονται με γρήγορους ρυθμούς, η τηλεοπτική διαφήμιση από καιρό θεωρείται η πιο αποτελεσματική μορφή διαφήμισης.

Για περισσότερες πληροφορίες καθώς και για άλλες προσφορές διαφήμισης από την Athens Web και για την καλύτερη προβολή της επιχείρησης σας στην τηλεόραση και στα social media  επικοινωνήστε μαζί μας !!!

Στην Athens Web δεν υποσχόμαστε, πραγματοποιούμε !!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-image: url(https://athensweb.gr/wp-content/uploads/2018/05/athens-web-shop-stunning-header-bg.jpg);background-color: transparent;background-size: initial;background-position: center top;background-attachment: initial;background-repeat: no-repeat;}div.page-title-inner .dfd-page-title {}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 700px;}