Προσέγγισε περισσότερους πελάτες με το Facebook Ads

Προσέγγισε περισσότερους πελάτες με το Facebook Ads

Σκεφτείτε πως έχετε έναν γεμάτο φίλους λογαριασμό στο Facebook και δεν τον χρησιμοποιείτε προκειμένου να προβάλλετε την επιχείρηση σας, σίγουρα ακούγετε παράλογο. Το Facebook έχει καθημερινά τους περισσότερους ενεργούς χρήστες, σήμερα δεν υπάρχει σχεδόν κανείς που μπορεί να έχει την πολυτέλεια να χάσει αυτή την ευκαιρία να προβληθεί μέσω του Facebook Ads. Φυσικά αυτό σημαίνει ότι υπάρχει αυστηρότερος ανταγωνισμός, ενώ ταυτόχρονα απαιτείται να δομήσετε την καλύτερη στρατηγική!
Για το σκοπό αυτό, θα πρέπει να επιλέγεται μια πιο οργανωμένη και καλύτερη στρατηγική μάρκετινγκ κάθε φορά. Ωστόσο, είναι πιο εύκολο στα λόγια παρά στην πράξη. Εάν δεν έχετε επίγνωση του τι κάνετε στο Facebook Ads, θα μπορούσε εύκολα να «πετάξετε» στον κάδο των αχρήστων χιλιάδες ευρώ, χωρίς εμφανή αποτελέσματα.

Το Facebook είναι ένα για όλους. Αυτό είναι εμφανές από το γεγονός ότι σας επιτρέπει να ξεκινήσετε μικρά ποσά όπως 5 ευρώ για τις ανάγκες της διαφήμισης σας. Για παράδειγμα: «Με το Facebook Ads, μπορείτε να επιλέξετε το ποσό, το είδος των ανθρώπων που θέλετε να προσεγγίσετε, καθώς και την τοποθεσία που βρίσκονται οι δυνητικοί πελάτες σας προκειμένου να αυξήσετε τις πωλήσεις της υπηρεσίας σας ή του προϊόντος σας.» Πρέπει να γνωρίζετε πως υπάρχουν διάφορα διαφημιστικά εργαλεία Facebook που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε προκειμένου να τονώσετε την κυκλοφορία στον ιστότοπο σας.

Ακολουθούν μερικά από τα καλύτερα εργαλεία για Διαφήμιση από το Facebook, που μπορείτε να αξιοποιήσετε.

Facebook Ads

Στο Facebook Ads ως διαχειριστή σας δίνει πρόσβαση σε όλα τα εργαλεία που είναι απαραίτητα για τη δημιουργία στοχευμένων διαφημίσεων για να προσεγγίσετε το κοινό σας. Όντας ένα από τα πιο βασικά εργαλεία διαφήμισης στο Facebook, θα πρέπει να γνωρίζετε πώς να το χρησιμοποιήσετε αν σκοπεύετε να διαφημιστείτε στο Facebook.

 • Δημιουργήστε μια σελίδα στο Facebook, αν δεν έχετε ήδη μια.
 • Δώστε πληροφορίες για τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες που θέλετε να προωθήσετε.
 • Στοχεύστε το συγκεκριμένο κοινό που αφορά η διαφήμισή σας.
 • Ορίστε τον προϋπολογισμό σας.
 • Παρακολουθήστε την ροή αποτελεσμάτων.
 • Χωρίς αυτό το εργαλείο διαφήμισης, δεν μπορείτε να επιτύχετε τους στόχους σας. Ευτυχώς, το Facebook το έχει καταστήσει εξαιρετικά εύκολο για να ξεκινήσετε.

Στο Facebook Ads ως διαχειριστής, μπορείτε να ελέγχετε όλες τις καμπάνιες σας χωρίς τη χρήση υπολογιστή από το κινητό ή το tablet σας. Τα οφέλη από τη χρήση αυτής της εφαρμογής είναι:

 • Δημιουργία διαφημίσεων
 • Επεξεργασία από υπάρχουσες διαφημίσεις
 • Έλεγχος της απόδοσης των διαφημίσεων
 • Επεξεργασία, προϋπολογισμούς και χρονοδιαγράμματα
 • Μπορείτε να λάβετε επίσης ειδοποιήσεις push
  Αν δεν έχετε χρησιμοποιήσει αυτό το εργαλείο του Facebook ακόμα, είναι καιρός να το κάνετε!

Αυτόματη βελτιστοποίηση διαφημίσεων

Αυτό το χαρακτηριστικό βοηθά στην βελτιστοποίηση για τον υπολογισμό κάθε προσφορά των διαφημίσεών σας και την παράδοση βάσει της CPA, CPC, κλπ

Παρακολούθηση μετατροπών

Με την παρακολούθηση μετατροπών, μπορείτε να καταλάβετε τι λειτουργεί και τι όχι. Ένα από τα καλύτερα χαρακτηριστικά του facebook είναι το εργαλείο διαφήμισης με «αυτοματοποιημένους κανόνες» που οδηγούν στην καλύτερη απόδοση για τις διαφημιστικές καμπάνιες σας με αυτοματοποιημένους κανόνες. Εξοικονομήστε χρόνο βελτιστοποιώντας τις καμπάνιες με τους κανόνες που προγραμματίζουν τις καμπάνιες σας, επίσης σας ειδοποιεί με βάση την απόδοση προκειμένου να προχωρήσετε είτε παύση εκστρατείας, είτε στην αύξηση του προϋπολογισμού σας και πολλά άλλα.

Συμπέρασμα

Για τα εκατομμύρια ανθρώπους που επισκέπτονται το Facebook κάθε μέρα σε όλο τον κόσμο, μπορείτε να αξιοποιήσετε όλα τα παραπάνω εργαλεία και ακόμα περισσότερα προκειμένου να προσεγγίσετε περισσότερους δυνητικούς πελάτες. Με τη βοήθεια της διαφήμισης μέσω Facebook, μπορείτε να προσεγγίσετε το «κοινό» σας σε χρόνο μηδέν!

Επικοινωνήστε μαζί μας προκειμένου να σας βοηθήσουμε να δομήσετε την επόμενη στοχευμένη στρατηγική σας στο Facebook! Στην Athens Web φροντίζουμε να αυξήσετε τις πωλήσεις και όχι απλά την επισκεψιμότητα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-image: url(https://athensweb.gr/wp-content/uploads/2018/05/athens-web-shop-stunning-header-bg.jpg);background-color: transparent;background-size: initial;background-position: center top;background-attachment: initial;background-repeat: no-repeat;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 700px;}