Εταιρικό Προφίλ

Η Athens Web δραστηριοποιείται στον κλάδο της διαφήμισης του Web Design & Development καθώς και Digital Advertising, ευελπιστώντας να βοηθήσει τους πελάτες της να μετατρέψουν τη δημοφιλία τους σε λεφτά. Καθώς η επιρροή των κοινωνικών μέσων συνεχίζει να αυξάνεται, τα έσοδα στον χώρο ψηφιακής διαφήμισης αναμένεται να αυξηθούν στα 10,8 δισεκατομμύρια δολάρια το 2022, με άνοδο 2,2% από το 2017, σύμφωνα με την SalesForce. Στην Athens Web έχοντας υλοποιήσει αποτελεσματικά πολλά απαιτητικά projects, διαθέτουμε την εμπειρία και την τεχνογνωσία για να παρέχουμε στην επιχείρηση σας τις καλύτερες διαφημιστικές λύσεις με γνώμονα την ποιότητα και την αποτελεσματικότητα. Τα ανταγωνιστικά μας πλεονεκτήματα είναι ο πρωτότυπος σχεδιασμός, η δημιουργικότητα, η αποτελεσματικότητα και η συνέπεια  !

Η αποστολή μας είναι να σας παρέχουμε ποιοτικές υπηρεσίες με αποτελέσματα! Η AthensWeb δραστηριοποιείται στον τομέα του σχεδιασμού & κατασκευής ιστοσελίδων με το Nemesis Project ενώ στον τομέα της διαδικτυακής διαφήμισης έχουμε εφεύρει το Medusa Project για μοναδικά αποτελέσματα, παράλληλα δίνουμε λύσεις σε κάθε επιχείρηση που αναζητά διαχείριση Social Media με τα Digedia Plans.

 

Κλείστε Ραντεβού
AthensWeb - Εταιρικό Προφίλ

ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΜΕΛΛΟΝ ΣΑΣ

We Can Help You Design Your Future

Ερευνούμε τον ανταγωνισμό, αναλύουμε τις ανάγκες της επιχείρησής σας,
θέτουμε στόχους και οργανώνουμε τη στρατηγική μας.

WEB DESIGN & DEVELOPMENT
Παράγουμε μοναδικά αποτελέσματα με γνώμονα την μινιμαλιστική αισθητική, τον σωστό σχεδιασμό και το εξατομικευμένο περιεχόμενο.
WEB & PERSONAL BRANDING
Εξειδικευμένοι άνθρωποι του χώρου, σας παρέχουν εξατομικευμένες υπηρεσίες αναδιαμόρφωσης του επιχειρησιακού σας προφίλ.
SOCIAL MEDIA CAMPAIGNS
Προσαρμοσμένο περιεχόμενο σε συνδυασμό με στοχευμένη διάχυση αποτελούν την απόλυτη συνταγή της αναγνωρισιμότητας και της αύξησης των πωλήσεων.

Γιατί εμάς ;

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ
ΜΕΘΟΔΙΚΟΤΗΤΑ
ΣΥΝΕΠΕΙΑ
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Κλείστε Ραντεβού με έναν Web Specialist